vladan milojevic cukaricki

Milojević: Samo rezultat ostavio utisak

Trener beogradskog Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da njegovi fudbaleri još nisu maksimalno spremni i da mu je samo pobeda ostavila utisak iz današnje utakmice s kruševačkim Napretkom. 
-Iz cele utakmice utisak ostavlja samo rezultat. I dalje se spremamo, nijedna ekipa još nije takmičarski spremna. Utakmica je bila teška. Drago mi je zbog pobede, zbog mojih momaka – rekao je Milojević novinarima posle utakmice na Banovom brdu. 
Čukarički je na svom terenu savladao Napredak sa 1:0 golom Ivana Todorovića, u utakmici 16. kola kojom je počeo prolećni deo Super lige. 
Milojevićeva ekipa je tako izbila na treće mesto na prvenstvenoj tabeli, na kojem je prestigla Vojvodinu, koja je igrala bez golova sa OFK Beogradom na Karaburmi. 
-Prvo poluvreme je bilo dobro i tu je trebalo da rešimo utakmicu, ali nismo uspeli. Napredak je u drugom poluvremenu igrao na sve ili ništa, a naš golman Nemanja Stevanović je dobro intervenisao – kazao je trener Čukaričkog. 
Trener Napretka Slavko Matić rekao je da je njegova ekipa sa previse poštovanja ušla u duel s protivnikom. 
-Previše smo poštovali Čukarički u prvom poluvremenu, a u drugom smo zaslužili najmanje iznenađenje. Delimično smo uspeli da dođemo do igre, nismo dali gol, ali mogu da budem zadovoljan nastupom koji nam daje notu velikog optimizma za nastupajuće utakmice – rekao je Matić. 
Čukarički će u sledećem kolu gostovati Novom Pazaru, dok će Napredak na svom terenu u Kruševcu dočekati Radnički iz Kragujevca.

Povezana vest:  Milan pobedio posle preokreta, Dinamo slavio u Briselu