nikola_zigic_promocijaSrpski fudbaler Nikola Žigić predstavlja u Beogradu adidas kopačku F50

 

 

Jedan od najboljih fudbalera Srbije i naš reprezentativac na predstojećem Svetskom prvenstvu – Nikola Žigić, u četvrtak 20.05. u 12.00 časova predstavio je u adidas prodavnici tržnog centra “Ušće” u Beogradu, najlakšu kopačku koju je adidas ikada napravio –  F50 adiZero. Nikola Žigić, inače adidasov globalni ambasador, a trenutno igrač Valensije, podeliće svoja iskustva u igranju u ovoj revolucionarnoj kopački u kojoj će braniti boje naše zastave za vreme Svetskog prvenstva. Nikola će igrati u crnoj žutoj kopački koja ima samo 165 grama.

 

Revolucionarna nova obuća ima neverovatnih 165 grama i sastavljena je pomoću vodećih industrijskih tehnologija, zbog čega je najlakša i najbrža adidasova kopačka ikada stvorena.  Potreba za brzinom u savremenom fudbalu nikada nije bila veća, gde milimetri ili delići sekunde mogu da odluče ko je dobio a ko izgubio utakmicu. adidas je odgovorio na ovaj zahtev sportista i ponovo je stvorio pravila brzine pretvarajući legendarnu F50 kopačku u najlakšu adidas obuću koja je ikada napravljena.

Povezana vest:  Piksi održao prvi trening sa reprezentativcima Srbije

 

adizero_u_BeograduKAKO FUNKCIONIŠE  F50 adiZero  / NAUKA

 

Patika F50 adiZero je revolucuionarna, sadrži najlaganije materijale i vrhunsku tehnologiju koja doprinosi težini od 165 grama. Da bi se postigla zadata težina, patika je razvijena tako da bude lagana što omogućavaju širi đon i peta koji prenose optimalnu snagu kroz patiku, što je kritično za proizvod male težine.

Povezana vest:  Palermo lako izašao na kraj sa Bolonjom

Gladak novi SprintSkin gornji deo obuće napravljen je tako što koristi samo jedan inovativan sloj sintetičkog mikrofibra poliuretan  (PU) koji  smanjuje ukupnu težinu i omogućava obući da prijanja uz stopalo kao druga koža, pojačavajući udobnost same obuće. F50 adiZero koristi asimetrično paralelno vezivanje koje stvara veliku površinu, slobodnu za šut, za optimalan kontakt sa loptom, dok perforirani uložak  Ultra Light smanjuje težinu i povećava brzinu.

 

Nova inovativna postojanost obogaćena je novim ekskluzivnim spoljašnjim materijalom Sprint Frame sačinjenim korišćenjem trodimenzionalnih mostova radi kreiranja stabilnosti i potpore stopalu.  Po uzoru na šiljke za sprint, spoljašnost poseduje novu revolucionaranu trouglastu konfiguraciju držača koja omogućava maksimalno ubrzanje i potrebnu podršku za kritične  bočne i centralne pokrete. U fudbalu nije sve u pravolinijskoj brzini.

Povezana vest:  Fudbaleri Srbije doputovali u Honduras

 

Da bi se igraču dodala stabilnost i potpora, površina sadrži internu mrežu obruča termo poliuretana (TPU), kao i jedan TPU donji ram koji omogućava stabilnost i potporu za bočne i centralne pokrete i štiti površinu obuće od trenja,  stvarajući  uglađen, stilski legendarni izgled.

 

Ovaj kopačka biće u adidas shopovima u Srbiji krajem maja.