Sam Allardyce  Mauricio PochettinoAlerdajs: Razočaran sam, nemamo sreće

Trener fudbalera Vest Hema Sem Alerdajs ocenio je danas da je njegovi igrači nisu imali sreće i da je razočarn posle remija sa Totenhemom u 26. kolu Premijer lige.
-Razočaran sam posle remija… Nismo imali sreće u završnici, iako smo igrali fantastično. Diskutabilno je da je bio penal, ali to je nebitno, nije trebalo sebe da dovedemo u ovakvu situaciju – rekao je Alerdajs.
Totenhem i Vest Hem odigrali su danas nerešeno 2:2 u prvoj nedeljnoj utakmici 26. kola Premijer lige, a „Pevci“ su u šestom minute sudijske nadoknade vremena drugog poluvremena došli do izjednačenja.
-Nekoliko puta smo ove sezone vodili do same završnice, a onda primimo gol i ne osvojimo tri boda. Nismo nagrađeni za našu dobru igru. Zaista nemamo sreće – kazao je Alerdajs.
Trener Totenhema Maurisio Poketino ocenio je da je njegova ekipa zaslužila bod na utakmici protiv Vest Hema.
-Kada analizirate svih 90 minuta, mislim da smo zaslužilo jedan bod. Počeli smo dobro, imali tri prilike da dođemo do gola, čak i onu stativu Harija Kejna… Međutim, oni su postigli gol i onda nam je bilo mnogo teže da igramo. Ponosan sam na karakter moje ekipe, jer su uspeli da se uzdignu i na kraju dođu do boda – kazao je Poketino.
Totenhem je šesti sa 44 boda, dok je Vest Hem osmi sa 39.

Povezana vest:  Rezultati utakmica 1. kola, strelci i tabela Super lige

PHOTO: Paul Gilham/Getty Images Sport