cukaricki slavlje

Stojiljković i Rendulić: Pobeda nad Napretkom mnogo znači

Fudbaler Čukaričkog Nikola Stojiljković rekao je da njegov tim pobedom nad Napretkom na premijeri prolećnog dela Superlige na pravi način otvorio prvenstvo.
-Najvažnije je da smo osvojili tri boda. Još se navikavamo na teren, koji je bio malo lošiji nego na pripremama na Kipru, pa smo igrali nešto sporije. Svi polako ulazimo u željenu formu i uigravamo se za ono što nas čeka u nastavku sezone – rekao je Stojiljković za klupski sajt.
Napadač beogradskog tima bio je asistent kod odlučujućeg gola Ivana Todorovića u 36. minutu.
-Zadovoljan sam svojom formom, a golovi koje sam postigao u pripremnom periodu podigli su mi samopouzdanje. Žao mi je što se nisam upisao u strelce protiv Napretka, ali mi je izuzetno drago što sam asistirao i doprineo ekipi da pobedi. Mislim da mogu da budem još bolji, onda će doći i golovi – naveo je mladi fudbaler.
Zimsko pojačanje Zoran Rendulić istakao je da mu mnogo znači što ekipa nije primila gol protiv Napretka.
-Ja sam odbrambeni igrač i najviše volim kad ne primimo gol. Još uvek ulazim u ritam potrebno mi je malo vremena da se uklopim u ekipu. U drugom poluvremenu meča smo popustili, ali odlika velikih ekipa je i kad igraju loše pobeđuju. Prvo kolo je mnogo teško, a pobeda je bitna za samopouzdanje – naveo je Rendulić.
Rendulić sa Čukaričkim ima otvoren ugovor i u slučaju dobre ponude sa Istoka mogao bi da napusti klub.
-Za sada ostajem ovde. Do 1. marta traje prelazni rok u Aziji i ima nekih nagoveštaja, ali ako ne odem u narednih nekoliko dana ostaću do juna – zaključio je Rendulić.

Povezana vest:  Klop: Borusija je autsajder, ali imamo šansu

PHOTO: ATAImages