vipSvetsko prvenstvo u fudbalu na Vip mobilnom portalu

 

Svi Vipovi korisnici, ljubitelji fudbala, od danas mogu da uživaju u posebnim sadržajima posvećenim Svetskom prvenstvu u fudbalu. U okviru Vip portala, koji je korisnicima dostupan putem njihovih mobilnih telefona na adresi http://mobile.vipmobile.rs, kreirana je posebna sekcija sa aktuelnim vestima, slikama, melodijama i ostalim zanimljivostima vezanim za ovaj sport i dešavanja u Južnoj Africi.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Trijumf Užičana, Vojvodina pala na Karaburmi

Nakon početka prvenstva u okviru ove sekcije korisnicima će biti na raspolaganju i aktuelne fotografije iz kampa Orlova u Johanesburgu kao i poseban kutak za praćenje rezultata uživo. Za najvatrenije obožavaoce fudbala Vip je pripremio poseban paket SMS vesti i rezultata sa Svetskog prvenstva koji će im omogućiti da budu u toku sa svim dešavanjima na terenu i van njega. Usluga se aktivira slanjem SMS-a sa sadržinom START na 1233, a deaktivira slanjem STOP na 1233.

Povezana vest:  Ibrahimović: Uživam da dokazujem kritičarima da greše

Aktiviranje usluge se plaća jednokratno u iznosu od 200 dinara (plus porezi), nakon čega je prijem SMS informacija besplatan sve do kraja Svetskog prvenstva.

Čim se prijave za ovaj “fudbalski” servis,  korisnici  će odmah  početi da dobijaju dnevne vesti sa aktuelnim događajima uoči prvenstva, a nakon početka i informacije o rezultatima odigranih utakmica.