sinisa mihajlovic

Mihajlović: Na kraju sezone donosim odluku da li ostajem

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je danas da postoji mogućnost da u julu napusti klub pošto se za njega interesuje nekoliko evropskih timova.
-Ugovor mi ističe na leto, ali se automatski produžava na još godinu dana ukoliko izborimo opstanak. Na kraju sezone prvo ću razgovarati sa ljudima iz Sampdorije i doneti odluku. Svaki trener ima visoke ambicije, a postoji interesovanje stranih klubova. Nedavno je postojao kontakt i sa Interom, dok su priče vezane za Milan samo spekulacije – rekao je Mihajlović za Korijere delo Sport.
Srpski stručnjak istakao je da je prezadovoljan rezultatima Sampdorije ove sezone, ali i da je nerealno očekivati borbu za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.
-Niko nije očekivao da ćemo se nalaziti u gornjem delu tabele i boriti za evropska takmičenja, ali smo mogli više bodova da osvojimo. Ne sećam se da smo neku utakmicu nezasluženo pobedili, dok je situacija bila drugačija u duelima sa Ćezenom, Napolijem i Kaljarijem kada smo ispuštali bodove. Ekipa je dosta napredovala, ali teško da ćemo doći do trećeg mesta – naveo je Mihajlović.
Mihajlović je u novembru 2013. godine preuzeo Sampdoriju i za samo manje od godinu dana tim koji se borio za opstanak doveo do gornjeg ranga italijanskog fudbala.
Sampdorija se trenutno nalazi na šestom mestu u Seriji A sa 42 boda, četiri manje od trećeplasiranog Lacija.

Povezana vest:  EURO 2012, Kedira: Teško nas je pobediti kada damo sve od sebe