novi dres_3Pismo dečaka iz Valensije kojima je san da dobiju srpske dresove

 

 

Fudbalska groznica se širi svetom nezaustavljivo već godinu dana. Dok Beograđani svih generacija marljivo razmenjuju sličice kod Terazijske česme, u svetu i kod nas sve više raste interesovanje za novi srpki dres. Podaci iz Južnoafričke Republike o fantastičnoj prodaji dresa srpske nacionalne selekcije izgleda nisu izuzetak, jer i sa drugih meridijana stižu slične vesti.

Povezana vest:  Teri: Teško će nas zaustaviti ako nastavimo ovako

Ovih dana na adresu Delta Sporta Grupe, zvaničnog distributera Nike sportske opreme, stiglo je “poštom”, što je u drugom veku Interneta skoro egzotična pojava, pismo dečaka iz Valensije.

Pedro Cuesta, čiji je omiljeni igrač Dejan Stanković, u svoje i u ime svog brata, koji obožava Nikolu Žigića, kaže da im je san da dobiju dva srpska dresa. Pismo je simpatično, dečački iskreno i podseća na vremena kada smo verovali u to da naši idoli čitaju naša pisma, očekujući odgovor svakog dana. Nadamo se da će želja i molba ovog mladog čoveka iz Valensije, koji je sa puno entuzijazma pisao, biti ispunjene i da će sa bratom u srpskim dresovima dočekati 11. jun i početak Svetskog prvenstva u fudbalu.

Povezana vest:  Lampard: Kad je mogao Čelsi, može i Engleska

DELTA