ibrahimovic sutFrancuski ministar sporta pozvao Ibrahimovića da se izvini
 
Francuski ministar sporta Patrik Kaner pozvao je fudbalera Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića da se izvini zbog neprimerene izjave posle poraza svog kluba na prvenstvenoj utakmici danas u Bordou.
-Svoje razočaranje Ibrahimović ne može da opravda uvredljivim rečima na račun sudije i zemlje u kojoj je nastanjen. Šveđanin treba da se izvini – napisao je Kaner na svom tviter nalogu.
Posle poraza Pari Sen Žermena u Bordou (3:2), televizijski Kanal Plus preneo je da je Ibrahimović rekao kako „za 15 godina nije video ovakvog sudiju“ i da „ova us…. zemlja čak i ne zaslužuje Pari Sen Žermen“.
Nakon blistavog uspeha u sredu u Londonu, gde je remijem protiv Čelsija (2:2) izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, PSŽ je današnjim porazom od Bordoa napravio korak nazad u trci za odbranu titule prvaka Francuske.
Klub iz Pariza trenutno je drugoplasirani na tabeli sa bodom zaostatka za vodećim Olimpikom iz Liona, koji večeras u preostaloj utakmici 29. kola igra u gostima protiv imenjaka iz Marseja.
Povezana vest:  Morinjo prihvatio jednogodišnju kaznu, ali ne ide u zatvor