cuk voz (1)

Čukaričkom dva gola prednosti protiv Voždovca

Fudbaleri Čukaričkog stekli su veliku prednost protiv Voždovca u polufinalu Kupa Srbije, pošto su danas na svom terenu pobedili 2:0 u prvoj utakmici. Oba pogotka na Banovom brdu postigao je Nenad Mirosavljević, u 15. I 39. minutu. Revanš će se igrati 8. aprila na Voždovcu. 
Čukarički je bio bolji tim od samog početka, dok se protivnik uglavnom branio, posebno u prvom poluvremenu. Voždovac je u drugom poluvremenu igrao otvorenije, ali nije uspeo da stvori nijednu ozbiljnu šansu. 
Gosti su meč završili sa dva igrača manje, a oba isključenja desila su se u samoj završnici. Deni Pavlović je u 90. minutu dobio drugi žuti karton zbog grubog starta, dok je Nemanja Zlatković dobio direktan crveni zato što je zgazio Andriju Pavlovića. 
Meč je odigran pred oko 800 gledalaca na Banovom Brdu. Domaćin je poveo posle lepog udarca glavom Mirosavljevića nakon centaršuta Rajka Brežančića. Napadač Čukaričkog je drugi gol dao pošto je ostao sam na drugoj stativi posle prodora Filipa Stojkovića, nakon čega je Matić skrenuo loptu do Mirosavljevića. 

Povezana vest:  Saša Ilić na korak od Stjepana Bobeka

PHOTO: ATAImages