rad slavljeFavoriti sigurni, Radnički 1923 konačno pobedio
 
Fudbaleri Novog Pazara, OFK Beograda i Rada pobedili su u današnjim utakmicama 20. kola Super lige, dok je trijumf konačno zabeležio i Radnički 1923.
Radnički je sa 2:0 na svom terenu savladao Voždovac, golovima Dejana Miljuša u 11. i Dragana Milosavljevića u 70. minutu, dok je poraz beogradskog kluba ublažio Nikola Karaklajić u 92.
Klub iz Kragujevca pobedio je drugi put u prolećnom delu prvenstva, ali je i dalje poslednji na prvenstvenoj tabeli sa 14 bodova, četiri manje od Voždovca, koji je na 15. mestu.
Rad se oporavio od poraza od Partizana u prošlom kolu nakon odličnog pobedničkog niza na početku drugog dela šampionata i kao domaćin na Banjici savladao Donji Srem sa 2:0.
Strelac prvog pogotka bio je kapiten Branislav Milošević u 48. minutu, dok je Miloš Josimov postigao autogol u 67.
Beogradski klub je sedmi sa 28 bodova, jednim manje od OFK-a, a dva od Novog Pazara.
OFK je bio siguran na Karaburmi, gde je trijumfovao nad Borcem golom Zlatka Liščevića u 57. minutu.
Važnu pobedu zabeležio je i Novi Pazar, koji je sa 3:1 u Lučanima  savladao domaću Mladost.
Golove za Pazarce dali su Bruno Matos u petom, Vladimir Radivojević u 61. i Predrag Pavlović iz penala u 68. minutu. Strelac za domaćina bio je Predrag Živadinović u 12.
Radnički Niš će od 17.00 dočekati Vojvodinu, dok će Crvena zvezda
sat vremena kasnije na svom stadionu igrati protiv Napretka.
Poslednje dve utakmice 20. kola igraće se sutra, kada će Jagodina u 14.30 dočekati Spartak, dok će od 17.00 na Banovom brdu igrati Čukarički i Partizan.
Povezana vest:  Venger za poraz krivi sudije