lalatovic cz donji sremLalatović: Nisam zadovoljan, ali najvažnija je pobeda

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je večeras da nije u potpunosti zadovoljan igrom svog tima, ali da je najvažnija pobeda protiv Napretka (1:0).
-Bio je veliki pritisak, jer smo prethodna tri puta pred reprezentativnu pauzu remizirali. Mogli smo ranije da rešimo pitanje pobednika, Parker je dva puta mogao da asistira Joviću i Lazović, ali ih verovatno nije video. Prvo poluvreme smo odigrali dobro, dok smo se u drugom mahinalno povukli. U ekipu se uvukao strah u kosti nakon što smo promašili nekoliko šansi. Ipak, na kraju smo uspeli da osvojimo bodove – rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.
On je istakao da je Napredak kvalitetan tim, koji ne zaslužije trenutnu poziciju na tabeli.
-Upozoravao sam da imaju najbrže igrače u ligi, posle sjajane akcije su mogli da izjednače, ali je sjajni Rajković odbranio. Napredak zaslužuje da bude superligaš i verujem da će se u narednim utakmicama vratiti -rekao je Lalatović.
Trener Napretka Slavko Matić rekao da je nezadovoljan porazom svog tima.
-Došli smo da se nadigravomo, što smo najavili iako je možda delovalo prepotentno. Malo je falilio da iznenadimo Zvezdu, mozda je ona bila dominantnija u prvom poluvremenu, ali smo mi u nastavkui biili bolji – rekao je Matić.

Povezana vest:  Grant: Imamo dobar tim, ali su potrebna pojačanja