luis suarez igra

Suares: Moj najvažniji gol za Barselonu

Fudbaler Barselone Luis Suares rekao je danas da je pobedonosni gol koji je postigao protiv Real Madrida najvažniji u njegovim dosadašnjim nastupima za katalonski klub. 
-Gol koji sam postigao sinoć, najvažniji je za mene od dolaska u Barselonu. Ovaj gol je imao dodatnu težinu zbog imena protivnika protiv koga smo igrali – rekao je Suares, a prenose španski mediji. 
Barselona je sinoć na stadionu Kamp nou pobedila Real Madrid sa 2:1, a gol odluke postigao je Suares u 56. minutu posle proigravanja Danija Alveša. 
Katalonci su ovim trijumfom na liderskom mestu stekli četiri boda prednosti u odnosu na najvećeg rivala. 
-Ekipa je sada veoma srećna. Moji saigrači i ja smo svesni da je liga teška i da je do kraja ostalo još mnogo da se igra. Nismo još nista osvojili – kazao je Suares. 
Trener Reala Karlo Ančeloti nije bio zadovoljan posle poraza njegove ekipe. On je rekao da nije siguran da je bolji rival pobedio. 
-U prvom poluvremenu smo igrali dobro, kontrolisali igru, bili solidni u odbrani, ali nam je nedostajalo smirenosti. Igrali smo veoma dobro do drugog gola, a nakon toga nismo uspeli da se vratimo i bilo nam je veoma teško. Zakomplikovali smo situaciju u prvenstvu ovim porazom, ali ne predajemo se. U fudbalu je sve moguće – rekao je Ančeloti. 
Barselona će se u narednom kolu sastati sa Seltom, dok će Real igrati protiv Granade. 

Povezana vest:  Hrvatska kažnjena sa 80.000 evra i zatvaranjem dela stadiona