cukaricki slavlje cuk voz

Rendulić i Stojiljković: Bili smo bolji od Partizana

Fudbaleri Čukaričkog Zoran Rendulić i Nikola Stojiljković poručili su da ostaje veliki žal što nisu pobedili Partizan (2:2) jer su bili bolji od lidera prvenstva.
-Čukarički je pokazao da može da se ravnopravno nosi sa najvećim srpskim klubovima. Imam osećaj kao da smo izgubili. Sigurno da nam je neko pre utakmice ponudio nerešeno da bismo prihvatili, ali sad, posle meča ostaje žal za pobedom – rekao je Rendulić za klupski sajt, jedan od najbolji aktera derbija 20. kola Superlige.
Rendulić je istakao da Čukarički ima kvalitetan tim, koji bi naredne sezone mogao da osvoji titulu prvaka.
-Igramo pravi i moderan fudbal, a sigurno možemo još bolje. U meču protiv Partizana pokazao sam svoj kvalitet, ali očekujem još bolje partije. Bio je težak meč, imao sam dosta teških intervencija, a kod drugog gola gostiju možda sam bolje mogao da reagujem – naveo je snažni štoper.
Strelac drugog gola Čukaričkog Nikola Stojiljković rekao je da su „Brđani“ bili bliži pobedi na stadionu na Banovom brdu.
-Pomešani su mi utisci. Bili smo bolji, ali smo primili gol u 90. minutu. Partizan nije imao mnogo šansi iz igre i sve što su napravili bilo je iz prekida. Gol protiv Partizana mnogo će mi značiti u nastavku sezone – poručio je mladi napadač.
Posle reprezentativne pauze, Čukarički će naredno kolo i gostovanje Donjem Sremu 4. aprila dočekati na trećem mestu na tabeli Superlige sa 37 bodova.

Povezana vest:  Seltik osvojio 100. trofej u istoriji kluba