marko nikolic 147 derbi

UO: Nikolić smenjen zbog loših rezultata

Član Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan Milomir Gligorijević potvrdio je danas da je Marko Nikolić smenjen sa mesta trenera, kao i da su glavni kandidati za naslednike Zoran Milinković i Ljubinko Drulović. 
-Bilo je teško. Diskusija je trajala više od dva i po sata, ali na kraju smo morali da donesemo neprijatnu i tešku odluku, koja je, nadamo se, u interesu Partizana. Velikom većinom glasova članova UO doneta je odluka da se zahvalimo Marku Nikoliću – rekao je Gligorijević. 
On je kazao da je Nikolić obavešten već o smeni, kao i da je glavni razlog smene izostanak rezultata. 
-Pozdravili smo se sa njim i zahvalili na dosadašnjem radu. Bio je to korektan i prijateljski rastanak. Glavni razlog je nemanje sportskog rezultata, odnosno gubitak četiri boda, posebno u seriji utakmica od kojih je većina bila na našem terenu – rekao je Gligorijević. 
On je kazao da je stav UO da je Nikolić „vrlo perspektivan“ trener, ali da je „u ovom trenutku poljuljano poverenje u budućnost njegovog rada i rezultata koji se u Partizanu očekuju“. 
Gligorijević je kazao da su počeli pregovori oko naslednika I potvrdio je pisanje medija da su glavni kandidati Milinković I Drulović. 
-Znate da je sužen krug ljudi i od ovog trenutka počinju razgovori sa trenerima koji se u štampi već pominju. Milinković i Drulović su slobodni na tržištu i ne možemo mimo toga. Želje su jedno, a mogućnosti drugo – rekao je Gligorijević. 

Povezana vest:  Ronaldo zadovoljan svojom igrom protiv Pari Sen Žermena