cukaricki slavlje

Matijašević: Biće odlazaka, ali zadržaćemo kostur tima

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da postoji veliko interesovanje evropskih klubova za nekoliko fudbalera tog tima i poručio da će naredne sezone ekipa biti podmlađena.
-Spremili smo se za leto. Sigurno će biti dva-tri odlaska i samim tim popunićemo ekipu sa isto toliko adekvatnih pojačanja. Cilj je da ostane kostur tima, ali da pojedini fudbaleri koji su tu duže odu u inostranstvo. Tu su naravno i momci iz naše omladinske škole – rekao je Matijašević za zvanični sajt Čukaričkog.
On je dodao da žali što je njegov tim u poslednjem minutu ispustio pobedu protiv lidera prvenstva Partizana (2:2) u minulom kolu Superlige.
-Jedino ostaje žal za pobedom, sve ostalo je bilo dobro – igra, disciplina, zalaganje, popunjene tribine.
Matijašević je rekao da se kapiten Igor Matić oporavio od povrede, zbog koje je propustio duel protiv Partizana.
-Na oporavku su Andrija Pavlović i Nikola Stojiljković, koji je na terapiji. Mislim da će svi biti spremni za Donji Srem – naveo je Matijašević.
Prema njegovim rečima ambicije kluba ove sezone su da se tim kroz Superligu plasira u evropsko takmičenje i finale Kupa Srbije, nakon što posle prvog meča Čukarički ima prednost protiv Voždovca (2:0). Čukarički će 4. aprila gostovati ekipi Donjeg Srema u 21. kolu Superlige.

Povezana vest:  Junajted protiv Rostova, duel Šalkea i Menhengladbaha