Tevez presrećan zbog povratka, Mesiju otečeno stopalo

Argentinski fudbaler Karlos Tevez rekao je da je presrećan što je posle četiri godine počeo reprezentativni meč u prvom timu, uz pobedu nad Salvadorom od 2:0.
-Bio sam presrećan. Igranje od početka je potpuno drugačije od ulaska sa klupe. Definitivno dobijate mnogo više samopouzdanja – rekao je centarfor Juventusa.
Argentina je pobedila Salvador u prijateljskoj utakmici u Vašingtonu, a Tevez je kazao da ta utakmica može da bude jako korisna za „gaučose“.
-Ova utakmica može biti korisna za tim jer mnogo naših potencijalnih protivnika na Kopa Amerika igra tako zatvoreno. Za to vam je potrebno strpljenje da postignete gol, a mi smo na pravom putu. Moramo da nastavimo da radimo, ali ovo je samo početak. Meni je važno da više igram za reprezentaciju – rekao je Tevez.
Argentina je igrala bez prve zvezde Lionela Mesija, za koga je selektor Tata Martino kazao da je povređen i da nije bio u stanju da nastupi.
-Nije mogao da trenira. Snimci nisu pokazali ništa, ali stopalo mu je bilo tako otečeno da nije mogao da obuje kopačku. Nismo hteli ništa Ekvadora). Nećemo ništa da rizikujemo – rekao je Martino.

Povezana vest:  Kapelo zabranio igračima da "tvituju"