PAZAR-ZVEZDA 06

Korać: Pritisak bio ogroman, igrači će biti nagrađeni

Generalni sekretar Fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać rekao je da su uoči utakmice protiv Crvene zvezde svi u klubu bili izloženi ogromnom pritisku, ali da su igrači sve izdržali i zbog toga će biti nagrađeni.
Pazarci su u subotu na domaćem terenu slavili protiv aktuelnog šampiona Srbije rezultatom 2:1, u meču 21. kola nacionalne Superlige, tako da su favorizovani crveno-beli ostali na pet bodova zaostatka za vodećim Partizanom.
-Bio je neverovatan pritisak pred meč sa Zvezdom, trpeli smo svi, i igrači i ostali u klubu. Svi su pre meča govorili da je sve namešteno, da ćemo pustiti Zvezdu, sramno je šta su neki portali pisali. Naši igrači su se borili muški, kao i uvek do sada, zato će i biti nagrađeni – izjavio je Korać.
On smatra da je, osim što su tribine bile prazne, sve u subotu bilo na najvišem nivou.
-Svi akteri na terenu, i igrači i sudije, pokazali su šta je interes fudbala. Dosuđen je i penal za koji se niko nije bunio. Za nas je ovo istorijska pobeda, ali i pobeda koja pokazuje da ima nade za naš fudbal. Cilj nam je da budemo što bolji i nebitno je ko nam je protivnik i šta su njegovi ciljevi – poručio je prvi operativac Novog Pazara, istakavši da su nakon trijumfa protiv Crvene zvezde u klubu tokom celog vikenda zvonili telefoni.
-Svi nam čestitaju na pobedi i na tome što smo sačuvali obraz. Zahvalni smo na čestitkama i svima poručujemo, od prvog do poslednjeg, da ćemo i protiv njih igrati pošteno i da ćemo u svakom meču igrati na pobedu – zaključio je Korać.
Novi Pazar trenutno zauzima 5. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 33 boda, a u narednoj utakmici gostuje ekipi Jagodine.

Povezana vest:  Inter želi da angažuje Kediru