zoran mlinkovic trening 01042015 006

Milinković: Imamo značajnu prednost nad Jagodinom

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da njegova ekipa i pored dobrog rezultata iz prvog meča polufinala Kupa Srbije, mora u Jagodini da odigra
maksimalno ozbiljno i koncentrisano.
-Sigurno da je značajna utakmica ispred nas. Činjenica je da imamo dobar rezultat, ali naša obaveza je da odigramo maksimalno ozbiljno i disciplinovano i da se plasiramo u finale – rekao je Milinković novinarima na stadionu Partizana.
Crno-beli sutra gostuju Jagodini u revanš meču polufinala Kupa Srbije. U prvom meču polufinala, koji je odigran 18. marta, Partizan je na svom stadionu slavio sa 3:0.
-U fudbalu je sve moguće…Prednost je značajna, apsolutno sam siguran da Partizan ima kvalitet ne samo da odigra dobro, već i da pobedi – istakao je Milinković.
Trener je naveo da je Jagodina kvalitetan i iskusan tim, koji je dugo godina manje-više u istom sastavu.
-Naravo da će pokušati da što pre dođu do gola, moramo da budemo spremni za sve. Mi tu utakmicu želimo da pobedimo i takav pristup imamo – kazao je Milinković.
Trener Partizana naveo je da za sutrašnji meč jedino ne može da računa na Miloša Ostojića, dok su svi ostali igrači spremni.
-Videćemo koji ćemo sastav izvesti, razmišljamo i da neke igrače odmorimo, jer je blizu i meč sa OFK Beogradom…Andrija Živković će se vratiti u tim, to je sigurno, Neće biti puno promena, ali postoji mogućnost da nekog odmorimo – rekao je Milinković.
U drugom polufinalnom meču sastaju se Voždovac i Čukarički. Ekipa sa Banovog Brda ima prednost od 2:0 iz prvog meča.
-Nema dileme da bih voleo Voždovac u finalu. Želim im uspeh u toj utakmici, ali je Čukarički favorit – dodao je Milinković, koji je upravo iz Voždovca došso u Humsku.
Fudbaler Partizana Petar Grbić rekao je da crno-bele sutra čeka težak meč u Jagodini.
-Imamo rezultat koji nam daje sigurnost pred meč, ali nas to neće opustiti i mislim da je, ako budemo pravi i ako odigramo kako znamo, finale Kupa na dohvat ruke – kazao je Grbić.
Meč Partizana i Jagodine igra se sutra od 19.00 na Gradskom stadionu.

Povezana vest:  Fiorentina konačno pobedila, Torino i Lacio podelili bodove