Lalatovic ZVEZDA-JAGODINA 08

Lalatović: Bilo je teško, pobeda najbitnija

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da je njegov tim zabeležio veoma važnu pobedu nad Borcem u trci za odbranu titule (3:1).
-Teška utakmica, samim tim zbog kiksa u prošlom kolu. Imali smo veliki pritisak, ali uspeli smo da se dignemo i pobedimo Borac. Danas smo od pet šansi iskoristili tri, za razliku od duela sa Novim Pazarom. Imao je i Borac svoje šanse, ali najbitnije je da smo ostvarili važnu pobedu – rekao je Lalatović na konferenciji za medije posle utakmice.
Mladi stručnjak dodao je da ima zamerke na račun veznog reda svoje ekipe, ali da je najbitniji trijumf.
-Mora bolje, brže, ali kada se pobedi ne sme da se previše kritikuje. Postigli smo tri gola protiv ekipe koja prima malo pogodaka. Ne bi valjalo da smo kiksnuli, jer nas očekuje derbi.
Lalatović je pohvalio igru mladog fudbalera Luke Jovića, koji se dva puta upisao u strelce.
-Mlad igrač, dao sam mu šansu iskoristio je. Pred njim je lepa budućnost i mora da nastavi ovako – zaključio je Lalatović.
Trener Borca Bogić Bogićević rekao je da Zvezda zasluženo pobedila.
-Dobra utakmica i lepa za gledaoce. Znali smo da ce biti teško ako primimo gol na početku. To se i dogodilo i morali smo da jurimo deficit. Posle drugog pogotka sve je bilo rešeno. Čestitam Zvezdi na pobedi – naveo je Bogićević.
U 23. kolu Superlige Srbije Crvena zvezda sledećeg vikenda gostuje gradskom rivalu Voždovcu, a Borac dočekuje Jagodinu.

Povezana vest:  Runi završio igračku karijeru i postao menadžer Derbija