milinkovic par kzn 03042015 008

Milinković: Izborili smo se sa pritiskom

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da je zadovoljan igrom i pobedom svog tima protiv OFK Beograda od 3:1 u utakmici 22. kola Superlige.
-Treća utakmica u poslednjih deset dana – želeli smo da održimo prednost na tabeli, izborili smo se sa pritiskom, iako je bilo oscilacija jer su igrači potrošeni, ali najvažnije je da smo pobedili – rekao je Milinković novinarima posle utakmice.
On je istakao da se već okreće meču protiv Mladosti iz Lučana i dodao da njegov tim želi da dočeka derbi sa pet bodova prednosti na tabeli.
-Danas smo iskoristili svoje prilike, ali i greške protivnika. Bilo je dosta dobrih stvari u igri – rekao je Milinković i dodao da nije video da je kod gola Živkovića postojao ofsajd.
Trener OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da je Partizan kaznio velike greške njegove ekipe.
-Teren nije dozvolio kvalitetnu igru, a Partizan je iskoristio naše kardinalne greške. Otkada vodim ekipu ovakve greške nisam video. Zalaganja je bilo, ali nismo iskoristili dve šanse kod rezultata 0:0. Primljeni gol na početku drugog poluvremena nas je sasekao i Partizam je onda do kraja održavao prednost Bili su bolji upravo za te golove – rekao je Đurđević.
On nije želeo da komentariše prvi gol Partizana, rekavši da je to „posao drugih“.
Partizan je ovom pobedom odmakao na tabeli na pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, a u sledećem kolu dočekuje Mladost iz Lučana.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Kek objavio spisak za prvenstvo sveta