simo krunic

Krunić: Pokušaćemo da iznenadimo Partizan

Trener Jagodine Simo Krunić izjavio je danas da će njegov tim na predstojećem meču u Beogradu pokušati da iznenadi Partizan i da ostvari povoljan rezultat.
-Svesni smo da je to veoma teško u ovom trenutku, međutim, imamo dobre igrače i mislim da možemo da se suprotstavimo Partizanu, pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat – rekao je Krunić 
na konferenciji za medije.
On je naglasio da će biti teško ostvariti povoljan rezultat protiv Partizana, koji je u dobroj formi i vodi na tabeli sa pet bodova prednosti u osnosu na Crvenu zvezdu.
-Teško je prognozirati rezultat, međutim, idemo da se borimo, i da pokušamo da izborimo povoljan rezultat – rekao je Krunić.
On je dodao da su svi igraci spremni za meč, osim Popare.
Krunić je priznao da njegov tim ne igra u dobroj formi ove sezone, jer je „gubio i dobre utakmice sa Crvenom Zvezdom, Spartakom i Novim Pazarom“.
-Imali smo dobrih utakmica ovog proleća, ali nismo uspeli da ostvarimo kontinuitet.. Igramo po sistemu toplo – hladno – istakao je Krunić.
-Treba nam dobra igra, rezultat i malo sreće – rekao je on.
Prvotimac Jagodine Vladimir Ilić ocenio je da je „Partzan najbolja ekipa u našoj ligi, ali šta je – tu je“.
-Sigurno ne idemo u Beograd da se unapred predamo. Borićemo se. Cilj nam je da se ne vratimo poraženi iz Beograda nadam se da ćemo to i ostvariti – rekao je Ilić.
Utakmica 25. kola Superlige između Partizana i Jagodine igra se u sredu na stadionu u Humskoj od 18,30 sati.

Povezana vest:  Anćeloti: Menjao bih ovih 9:1 za sve pobede do kraja sezone