bogicevicBogićević: Očekujemo povoljan ishod u Kruševcu
 
Trener fudbalera Borca Bogić Bogićević ocenio je danas da njegovu ekipu očekuje težak susret protiv Napretka, iako se nada da će Čačani uz dobru igru ostvariti povoljan rezultat.
-Dočekuje nas direktan konkurent u borbi za opstanak u Superligi, Kruševljani su povratili samopouzdanje budući da su u prethodnom kolu u Novom Pazaru osvojili bod – rekao je Bogićević medijima.
Šef struke Čačana smatra da je Napredak u maloj prednosti, imajući u vidu da nastupa pred domaćom publikom.
-Uprkos tome što neće biti lako, opet ponavljam da je liga prilicno izjednačena, a na nama je da dobrom i agresivnom igrom izdejstvujemo povoljan rezultat- naglasio je Bogićević.
Strateg Borca je napomenuo da nema problema sa igrackim kadrom navodeći da su svi igrači zdravi i spremni za nedeljni duel.
Bogićević je ocenio da su Čačani pobedom nad Novosađanima u prošlom kolu napravili krupan korak ka opstanku u fudbalskoj eliti i dodao da ih oko toga očekuje još puno posla.
-Ovaj tim je pokazao u poslednjem periodu svoju pravu vrednost kako igrački, tako i sjajnom atmosferom koja nas nije napuštala ni kada rezultati nisu ispunjavali naša očekivanja-zaključio je Bogićević.
Utakmica između Napretka i Borca biće odigrana sutra od 19 sati na stadionu Mladost u Kruševcu.
Povezana vest:  Vilšir pauzira dva do tri meseca