vladan milojevic cukarickiMilojević: Pokušaćemo da budemo na nivou prethodnih igara

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da se nada da će njegov tim nastaviti sa dobrim partijama ove sezone, iako ga očekuje teška utakmica protiv Mladosti u Lučanima.
-Predstoji nam teško gostovanje, Mladost je protivnik, koji konstantno dobro igra u prvenstvu. Neće biti lako, jer se nalaze u donjem delu tabele. Pripremali smo se najbolje za ovaj meč, respektujemo ekipu iz Lučana, ali želimo da odigramo još jednu kvalitetnu utakmicu i budemo na nivou prethodnih igara – rekao je Milojević medijima.
On je dodao da otežavajuća okolonost za Čukarički predstavlja to što neće moći da računa na dvojicu – trojicu igrača zbog žutih kartona.
Milojević ne misli da se ekipa sa Banovog brda nalazi u blagoj golgeterskoj krizi, iako je na prethonda tri meča postigla samo tri gola – OFK Beograd (1:0), Radnički Kragujevac (0:1) i Radnički Niš (1:1).
-Imamo zacrtane ciljeve, kojih se držimo. Fudbal je takav, ne iskoristite uvek sve šanse, nekad postignete više golova, nekad manje. Najbitnije je da stvaramo prilike. Ne bih rekao da je ekipa u krizi, to zavisi i od protivnika – poručio je Milojević.
Utakmica 26. kola Superlige između Mladosti i Čukaričkog igra se sutra od 17 sati u Lučanima.

Povezana vest:  SLOVENIJA REAGOVANJE, Slovenija: Kvalifikacije u senci izgreda srpskih navijača