ZVEZDA-GRACANICA 28

Opština Gračanica: Zahvalnost svima zbog uspesnog spektakla

Opština Gračanica danas se zahvalila svima koji doprineli da ta opština u ponedeljak, tokom gostovanja fudbalera Crvene Zvezde bude centar veličanstvenog događaja koji je pokazao da je budućnost dece svima najveća briga.
Ta opština je navela i da je počastvovana što je bila domaćin predstavnicima Crvene Zvezde „koji su svoju humanost još jednom pokazali reprezentujući zajedno sa svima nama atmosferu na stadionu ‘Dragan Džajić’ kojom svi treba da se ponosimo“.
-Za tu atmosferu zaslužni su svi, pre svih publika i navijači, zaposleni na Sportskom komleksu, vatrogasne, policijske i medicinske, predstavnici medija… – navodi se u saopštenju.
Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su juče u Gračanici humanitarni meč sa istoimenom lokalnom ekipom i pred oko 4.000 oduševljenih gledalaca, slavili sa 4:0.
Utakmica je odigrana u okviru humanitarne akcije „Igrajmo za bebe na Kosovu“ i celokupan prihod biće uplaćen porodilištu u Gračanici. Meč je odigran na stadionu koji, po odluci opštine Gračanica, od juče nosi ime fudbalskog velikana Dragana Džajića, koji je bio na tribinama i publika ga je pozdravila ovacijama.

Povezana vest:  Rubin osvojio ruski Superkup