zoran mlinkovic trening 01042015 006

Milinković: Protiv Spartaka još jedan korak prema tituli

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da njegov tim mora da pruži sve od sebe kako bi pobedio Spartak i dodatno se približio osvajanju titule.
-Svaka utakmica ima svoju specifičnost i različiti ulog, Partizan se bori za naslov prvaka, a Spartak za opstanak. Dobro smo ih analizirali, momci su svesni posla i moramo da idemo na pobedu kako bismo se jedan korak približili tituli – rekao je Milnković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.
Milinković je istakao da ekipa nema kadrovskih problema, kao i da će Miroslav Vulićević posle sedam meseci pauze prvi put biti u sastavu za takmičarski meč.
-Svi se radujemo povratku Vulićevića, mnogo je dao fudbalu i biće među 18 igrača. Saša Ilić i Balažic su imali stomačne tegobe, ali biće u sastavu. Ilić je juče prvi put trenirao ove nedelje, iscrpljen je, ali kao pravi kapiten biće u konkurenciji za tim – poručio je Milinković. 
Trener crno-belih rekao je da respektuje ekipu Spartaka i da je posebno oprezan jer se Subotičani bore za opstanak.
-Kvalitetan i iskusan su tim za koji igraju Milić, Torbica, Kovačević. Ipak, imamo obavezu da pobeđujemo – rekao je Milinković.
On je rekao da je zadovoljan igrom svog tima otkad je došao na klupu Partizana, ali i da uprkos tome, ima prostora za bolje partije.
Pobedu Partizana očekuje i igrač sredine terena Darko Brašanac. 
-Očekuje nas ekipa koja ne beleži dobre rezultate u poslednje vreme, biće motivisani, ali i mi ćemo, jer znamo šta meč donosi. Ne smemo da im dozvolimo šanse, a sve zavisi od nas – rekao je Brašanac.
Utakmica 27. kola Superlige između Partizana i Spartaka igra se sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  Fabregas potpisao za Barselonu?!