Lalatovic CUKARICKI-ZVEZDA 18Lalatović: Sami sebi zagorčali život

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je večeras da je Čukarički bio bolji i zasluženo savladao njegov tim rezultatom 2:0 u derbi meču 27. kola Superlige.
-U prvih 45 minuta smo odigrali dobro, imali dve odlične šanse, ali smo pravili dosta individualnih grešaka, iz kojih smo i primili golove. Stojković je to iskoristio, dobro je ubacio prvi put loptu, a drugi put smo opet pogrešili i sami sebi zagorčali život. Čukaricki je bio bolji – rekao je Lalatović posle meča.
Njegov kolega na klupi Čukaričkog Vladan Milojević pohvalio je svoje fudbalere zbog prikazane igre i ostvarenog rezultata.
-Odigrali smo dobru utakmicu. Hteli smo da odmerimo snage protiv jakog protivnika. Bio je ovo pravi meč, dobar fudbal i pokazalo se da polako sazrevamo kao ekipa. Zvezda nije iskoristila svoje šanse, mi jesmo. Pohvalio bih disciplinu u mom timu, obezbedili smo matematički treće mesto što nam je i bio cilj – rekao je Milojević i dodao da ne razmišla o finalu Kupa protiv Partizana, koji se igra 20. maja na stadionu Crvene zvezde.

Povezana vest:  Stojković: Imamo obavezu da pobedimo u Albaniji

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES