vladan milojevic kup

Milojević: Jagodina ima krizu rezultata, ali ne i igre

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da očekuje tesku utakmicu protiv Jagodine, za koju smatra da ima krizu rezultata, ali ne i igre.
-Jagodina je ekipa sa velikim ciljevima, jako dobrim igračima i dobro vođena. Imali su verovatno nekih problema u samoj ekipi, neplaniranih odlazaka i povreda, ali gaje dobar fudbal i bez obzira što nisu osvojili mnogo bodova u poslednjim utakmicama nemaju krizu igre – rekao je Milojević na konferenciji za novinare na Banovom brdu.
Šef stručnog štaba Čukaričkog porucio je neće menjati stil igre, posebno nakon pobede protiv Crvene zvezde (2:0).
-Apsolutni respekt i poštovanje prema njima i trudićemo se da bez obzira što smo imali kratko vreme oporavka izađemo u najboljem mogućem sastavu i pridržavamo se načina igre kao do sad – rekao je Milojević.
On je dodao da su mu svi igrači na rapolaganju, osim Rajka Brežancica koji neće igrati zbog kartona.
Fudbaleri Dejan Boljević i Zoran Rendulić ocenili su da plasman Jagodine na tabeli ne prikazuje kvalitet te ekipe.
-Ulazimo motivisani u utakmicu i očekujem povoljan rezultat – rekao je Boljević i poručio da je posle dužeg oporavka od povrede spreman za igru.
Levi bek Čukaričkog je povredio i operisao koleno u oktobru pro?le godine, a ekipi se prikljucio pre mesec dana.
Štoper Zoran Rendulić kaže da ekipa posle pobede Zvezde ima samopouzdanja i da će pokušati da nastavi sa dobrim rezultatima.
-Prezadovoljan sam odnosom među igračima i svima u klubu. Nastavićemo svoj stil igre i pokušati da pobedimo u svim utakmicama do kraja – poručio je Rendulić.
Utakmica 28. kola Superlige između Jagodine i Čukaričkog igra se sutra od 16 sati.

Povezana vest:  Lampard stao uz rame legendi Čelsija Keriju Diksonu