basanovic

Mladi Čukaričani: Želimo da zadržimo kontinuitet

Mladi fudbaleri Čukaričkog Andrija Pavlović i Đorđe Bašanović poručili su danas da su zadovoljni pobedom nad Jagodinom (1:0) i dodali da je najvažnije da ekipa zadrži kontinuitet dobrih partija i rezultata.
Čukarički je pobedom u Jagodini došao u poziciju da se dva kola pre kraja Superlige bori za drugo mesto na tabeli, pošto Crvena zvezda ima samo jedan bod više.
-Bila je dobra utakmica, bitna za nas bez obzira što nema neki poseban rezultatski značaj. Važno nam je da zadržimo kontinuitet dobrih igara. Jagodina nam ne leži i ovo je bila prilika da se odužimo za poraz na Banovom brdu, uspeli smo da zaustavimo njihove napade po boku i da preuzmemo posed lopte na sredini terena, posle čega smo stvarali šanse – rekao je Pavlović za klupski sajt.
Levokrilni napadač osvrnuo se na narednog protivnika i utakmicu protiv Vojvodine na Banovom brdu.
-Očekujem zanimljivu utakmicu, Vojvodina igra otvoreno, napadački, a ima mlade školovane igrače. Nama to odgovara, nemamo nikakve kalkulacije, izaći ćemo otvoreno i na pobedu i verujem da ćemo je zabeležiti – rekao je Pavlović.
Mladi levi bek Čukaričkog Đorđe Bašanović, koji se se protiv Jagodine prvi put našao u startnoj postavi, kaže da nije osećao pritisak jer je imao podršku trenera Milojevića i saigrača.
-Bili smo bolji od Jagodine i zasluženo slavili. Prvih 25 minuta smo slabije ušli u igru, ali smo kasnije dolazili do poseda i bili znatno bolji – rekao je Bašanović i istakao da očekuje nova tri boda protiv novosadskog tima.
Utakmica 29. kola Superlige između Čukaričkog i Vojvodine igra se u subotu od 17 sati.

Povezana vest:  Radovi na Marakani gotovi do Kupa Konfederacija