vladan milojevic trener cukarickiMilojević: Poštujemo Vojvodinu, ali cilj je pobeda

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da se nada pobedi protiv Vojvodine u derbiju 29. kola Superlige, uprkos tome što Novosadajani imaju izuzetno dobar tim.
-Vojvodina je imala krizu, ali su dobra, brza i hitra ekipa. Bore se za izlazak u Evropu i pokazali su u poslednjim utakmicama da imaju sjajnu plejadu mladih igrača iz omladinske škole. Bez obzira na to što su im neki ključni igrači otišli u decembru napravili su dobar tim, miks mladih i iskusnih igrača – rekao je Milojević na konferenciji za novinare na Banovom brdu.
On je najavio da će pripremite svoje igrače na najbolji mogući način, jer izuzetno poštuje Vojvodinu.
-Na treningu ćemo da vidimo kakva je situacija. Filip Stojković neće igrati zbog kartona i imamo još neke povrede, a danas ćemo videti koliko je ko spreman za igru. Odluku o startnoj postavi doneću pred sam meč- dodao je Milojević.
Mladi napadač Čukarickog Nikola Stojiljković želi pobedu kao uvertiru za finale Kupa protiv Partizana.
-Moramo da obratimo pažnju na neke njihove brze igrače i odigramo što bolje odbranu. Kao što smo protiv Jagodine i Crvene zvezde postigli golove, treba da napravimo dobru priču pred utakmicu sa Partizanom u Kupu- rekao je Stojiljković.
Utakmica Čukarički – Vojvodina igra se u sutra od 17 sati na Banovom brdu.

Povezana vest:  LETNJA FUTSAL SUPERLIGA, Dvadeset golova Crvenih