vladan milojevic kupMilojević: Nećemo da tugujemo, okrećemo se Partizanu

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je posle poraza od Vojvodine (1:0), koji je bio prvi u prolećnom delu sezone, da je zadovoljan željom koju su njegovi igrači pokazali.
-Čestitam Vojvodini na pobedi. Imali smo dominaciju u drugom poluvemenu, ali smo u prvom primili gol na način na koji smo znali. Pogrešili smo, ali nam nije potrebna euforija kada pobedimo, ni tugovanje kada izgubimo – rekao je Milojević posle utakmice na konferenciji za medije.
Mladi trener je izjavio da se ekipa okreće utakmici protiv Partizana u finalu Kupa Srbije, koja se igra u sredu na stadionu „Rajko Mitić“.
-Zadovoljan sam htenjem i borbenošću mojih fudbalera. Okrećemo se finalu Kupa i moramo dobro da se odmorimo i pripremimo – istakao je Milojević.
Kolega sa klupe Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao da je njegova ekipa zasluženo pobedila.
-Znali smo da je Čukarički izvanredan tim i to je pokazao. Došli smo da osvojimo tri boda jer nam garantuju evropsko takmičenje. Utakmica je bila fantastična, a uspeli smo da odolimo svim pritiscima i čestitam mojim fudbalerima na fenomenalnoj i kvalitetnoj igri. Nadam se da će tako nastaviti – zaključio je Zagorčić

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati i tabela 25. kola Bundes lige