milojevic kupMilojević: Apsolutno smo zaslužili trofej

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je večeras da su njegovi fudbaleri apsolutno zasluženo osvojili Kup Srbije i da je velika stvar pobediti Partizan u finalu tog takmičenja.
-Mislim da smo apsolutno zaslužili trofej. Veliko bravo za moje igrače, heroji su, mnogo ih volim i apsolutno zasluženo smo pobedili. Čestitao bih Partizanu, on je šampion, a pobediti šampiona u bilo kojoj utakmicu je velika stvar, a pogotovo u finalu Kupa – rekao je Milojević novinarima posle utakmice.
Čukarički je osvojio prvi trofej u klupskoj istoriji, pošto je večeras pobedio Partizan sa 1:0 u finalu Kupa Srbije.
Milojević je pobedu i trofej posvetio, pre svih, vlasniku kluba Draganu Obradoviću.
-Svaki uspeh pripada prvo igračima, ali svi ovu pobedu poklanjamo Draganu Obradoviću. Ne može u par reči da se opiše koliko on čini i voli ovaj klub. Ovu veliku, istorijsku pobedu bih posvetio i porodici koja mnogo trpi, jer sam 24 sata van kuće. Zatim, Draganu Obradoviću i svim ljudima iz Čukaričkog i opštine Čukarica – kazao je Milojević.
On je naveo da će se Čukarički truditi da naredne sezone bude još bolji.
-Probaćemo da lestvicu podignemo malo više. Videli smo ove sezone kako izgleda Evropa, igrali smo u kontinuitetu u prvenstvu, pokazali da možemo sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Sportski je nadati se, mislim da imamo snage za pomak, ovaj klub raste – dodao je trener Čukaričkog.
Prema njegovim rečima, ekipa sa Banovog brda ima šanse da se plasira u grupnu fazu Lige Evropa naredne sezone.
-Imamo potencijal i igrački kadar da uđemo u Ligu Evrope. Na nama je da se trudimo i pariramo – kazao je Milojević.

Povezana vest:  ITALIJANSKA SERIA A, Borba za titulu nije gotova

PHOTO. Antonio Ahel/ATAIMAGES