cesc_fabregasCesk Fabregas: Venger mi je rekao da sve prepustim njemu!

 

Ostrvski mediji otkrivaju da je Arsenalov najbolji fudbaler i kapiten Cesk Fabregas (23) imao dug razgovor sa menadžerom Arsenom Vengerom oko svoje budućnosti u klupskim redovima.

-To je bio verovatno najbolji razgovor koji sam vodio sa nekim u svom životu. Jako ga poštujem i ne želim previše otkrivati o tome, ali rekao mi je da se skoncentrišem na Svetsko prvenstvo i sve ostalo prepustim njemu. Tako da to i činim. On će se nositi sa onim što se dogodi po tom pitanju u budućnosti, a ja ću se skoncentrisati na fudbal – rekao je Fabregas iz Madrida sa priprema španske reprezentacije za Mundijal.

Povezana vest:  Tevez u Boki već od leta

Dajli Miror piše da je Barselona konačno i službeno kontaktirala Arsenal po pitanju Fabregasove kupovine, ali da je dobila odgovor da 24 – godišnji vezni igrač nije na prodaju ni po koju cijenu.

-Iz Arsenala su poručili Barseloni da gube vreme, da se neće sa njima upuštati u nikakve pregovore i diskusije i da Fabregas ne ide nigde. Poručili su im takođe da ih više ne gnjave – piše novinar Dajli Mirora.

Povezana vest:  Roj Kin oštro kritikovao Fergusona