marko grujic nikeGrujić: Kvalitetniji smo od Malija, to će presuditi

Srpski fudbaler Marko Grujić rekao je danas da je njegova ekipa kvalitetnija od selekcije Malija i da veruje da še to presuditi u predstojećem meču Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina.
-Mali je klasična afrička selekcija, nepredvidivi su i sa njima je uvek sve moguće, što se videlo i protiv Meksika, kada su pobedili možda bolju ekipu. Mi moramo da ponovimo onakvu igru koju smo pružili protiv Urugvaja, dobili smo pohvale sa svih strana, a sigurno še stići i golovi… Protivnik jeste malo rasterećeniji, ali mi imamo veći kvalitet i siguran sam da će to presuditi – rekao je Grujić za sajt FSS.
Fudbaleri Srbije izgubili su od Urugvaja sa 0:1, u utakmici prvog kola Grupe D na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu, a sutra u drugom kolu igraju protiv Malija.
-Ne smemo više da razmišljamo o onome što je prošlo, utakmica sa Urugvajem definitivno nije bila naš dan. Nadigrali smo jakog protivnika, možda i potajnog favorita prvenstva, ali lopta nije htela u gol. Imao sam i ja odličnu priliku, odmah po ulasku u igru, praktično u prvom kontaktu sa loptom. Pozicija za šut je bila dobra, ali se ođrednom stvorilo previše igrača na liniji i nisam pogodio. Biće bolje, nadam se – kazao je Grujić.
Meč između Srbije i Malija u drugom kolu Grupe D Svetskog prvenstva igra se sutra od 9.00 poo srednjoevropskom vremenu.

Povezana vest:  Martino: Mesi se uspešno vratio treninzima