fk cukaricki poc priprema

Milojević: Ne želim da obećavam titulu

Fudbaleri Čukaričkog počeli su danas pripreme za novu sezonu, a na prozivci se pojavilo 18 igrača.
Trener Vladan Milojević danas nije mogao da računa na Nemanju Stevanovića, Filipa Stojkovića, Slavoljuba Srnića i Nikolu Stojiljkovića – zbog njihovih obaveza prema mladoj reprezentaciji, kao ni na Stanišu Mandića, koji je na SP na Novom Zelandu, a duži odmor dobili su Igor Matić i Nenad Mirosavljević.
Ugovori su istekli Zoranu Renduliću, Ivanu Todoroviću, Borivoju Ristiću i Ugočukvu Ukahu, dok je jedini novajlija dioskorasnji golman Čačka Nikola Petrić.
Šef stručnog štaba Milojević poručio je da je cilj u novoj sezoni da ekipa igra dopadljiv fudbal, ali nije želeo da govori o šampionskim ambicijama.
-Odmor nije bio veliki, ali takav je naš posao, u specifičnoj smo situaciji, nedostaje nam dosta igrača, ali ćemo u hodu raditi na sklapanju tima i na pojačanjima – rekao je Milojević novinarima na stadionu na Banovom brdu.
On nije želeo da pred ekipu postavi imperativ osvajanja titule i poručio je da su izjave u tom kontekstu bile izrečene olako.
-Želimo da igramo lep fudbal, težimo ka dobrim rezultatima, ali ne želim da obećam ništa spektakularno. Ne želim da spremamo ražanj, a zec je u šumi – naveo je trener osvajača nacionalnog Kupa.
On je rekao da klub neće praviti smetnje ni jednom fudbaleru oko odlaska u inostranstvo, pošto ima dosta interesovanja za braću Srniće.
-Odlasci i dolasci su normalna stvar, ali dalek je put do transfera. Sešćemo svi iz kluba i dogovorićemo se sa igračima, ne želim da pričam unapred – rekao je Milojević.
Prema njegovim rečima utakmica Superkupa Srbije između Čukaričkog i Partizana pod znakom je pitanja.
-Nisam siguran da će ta utakmica biti odigrana, da mene dolaze različite informacije. Nije mi jasno zašto se kod nas taj meč ne bi igrao, kao i svuda u svetu – kaže Milojević.
Fudbaleri Čukaričkog u subotu odlaze u Austriju na bazičn deo priprema, a igraće 2. jula u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Povezana vest:  Nikolić želi pobedu protiv Spartaka