partizan donji srem 4

Fudbaleri Partizana se okupljaju u ponedeljak

Fudbaleri Partizana okupiće se u ponedeljak, 15. juna pred početak priprema za novu sezonu. Posle dva dana medicinskih testova i pripremnih radnji, crno-beli se sele na Taru, gde će biti obavljen prvi deo priprema do 25. juna. U prvoj fazi priprema predviđeno je da se odradi 13 treninga i jedan trening meč 24. juna protiv rivala koji će biti tek određen, navodi se u saopštenju Partizana.
Dan kasnije, 25. juna, ekipa se vraća u Beograd, gde će raditi u Sportskom centru Teleoptik do 29. juna, kada se kreće na drugi deo priprema u Sloveniju, na Pohorje. Dan pred polazak u Sloveniju (28. juna) biće odigran još jedan trening meč na Zemunelu, a rival još nije izabran.
Crno-beli će na Pohorju boraviti od 29. juna do 9. jula 2015. uz odraživanje 14 treninga i tri trening meča – 1, 4, i 8. jula. 
Po povratku sa priprema, Partizan će 11. jula odigrati utakmicu Super kupa sa Čukaričkim, a 14. ili 15. jula Šampiona Srbije čeka i prvi meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Revanš meč je na programu 21. ili 22. jula.
Super liga Srbije počinje 18. jula, a Partizan domaće takmičenje otvara na svom stadionu protiv novog superligaša Metalca.

Povezana vest:  Terzić: Nema kuknjave, u Kopenhagenu na pobedu