autobus-austrijaFudbaleri Čukarickog otputovali u Austriju

Fudbaleri Čukaričkog krenuli su u subotu ujutru na pripreme u Austriju. Okupljanje je bilo ispred stadiona na Banovom brdu, a na put dug 715 kilometara ka Dili hotelu u gradu Vindisgarsten krenulo se oko 8 časova. Ukoliko ne bude neočekivanih zadržavanja na cilj se stiže za oko deset sati. Medju igračima i članovima stručnog štaba bilo je očigledno dobro raspoloženje.
-Imam utisak da su ove pripreme počele posle nikad kraćeg odmora, kao da se maltene sezona nije ni završila, ali to apsolutno ne umanjuje našu želju i ambiciju da u narednim danima žestoko zapnemo i spremimo se što bolje za početak nove sezone. Imaćemo vrhunske uslove za pripreme, koliko sam video kvalitetne protivnike i rekao bih da je pred nama potpuno odgovarajući tempo za ono što nas čeka u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Znamo šta se traži u klubu i spremno idemo ka ostvarnju zacrtanih ciljeva. Uostalom na to nas obavezuje i sezona koja je za nama, osvojeni Kup i treće mesto u šampionatu – naveo je zadnji vezni Čukin igrač Dragoljub Srnić.

Povezana vest:  SP 2011, ŽENE, Dopingovano pet igračica iz Severne Koreje

Uz članove strucnog štaba u autobusu je 23 igrača, dok će se kapiten Igor Matić sutra pridružiti ekipi u Austriji. Evo i kompletnog spiska, golmani: Petrić, Čubraković, Radović, odbrana: Janković N, Brežančić, Lukaš, Ostojić, Simić, Bašanović, Boljević, Zvrko, srednji red: Srnić D, Janković B, Radovanović, Regan, Bojić, Matić, Pavlović, Gemović, Jovanović, Šarčević, napad: Mirosavljević, Ratković. Sa ekipom je i Cvetković koji je u procesu rehabilitacije.

Povezana vest:  Petrov oboleo od leukemije

Za sada su kontrolne utakmice 16. juna protiv Slovana, 19. juna protiv Laska, 24. juna protiv Linca i 28. juna protiv Grodiga. Zbog otkazivanja utakmice protiv Ziline, planirane 22. juna, taj termin će se verovatno iskoristiti za meč protiv rumunske Univerzatitee što će biti potvrdjeno narednih dana. Uz ekspediciju Čukarickog je i SOS televizija koja će izveštavati o pripremama sve vreme, a materijale ce prosledjivati i redakciji „Sport networka“. Najvažnije vesti čekaće vas naravno i na zvaničnom klupskom sajtu.

Povezana vest:  Arsenal nudi 10 miliona funti za Podolskog?!