veljko paunovic nz

Paunović: Ponosan sam na tim

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je danas da je ponosan na njegov tim zbog plasmana u polufinale Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.
Srbija je posle boljeg izvodenja penala pobedila selekciju SAD sa 6:5, pošto u regularnih 90 minuta i produžecima nije bilo golova.
-Ponosan sam na moj tim koji je bio dobar u svim aspektima igre. Igrali smo protiv veoma dobrog rivala, obe ekipe su bile veoma dobro pripremljene, mislim da je utakmica bila izjednačena. Na kraju smo imali i sreće. Moram i da zahvalim navijačima Srbije koji su došli da nas podrže. Bilo je sjajno videti ih na stadionu, mislim da su nam mnogo pomogli – rekao je Paunović posle meča.
Srbija će u polufinalu igrati protiv selekcije Malija, koju je pobedila rezultatom 2:0 u grupnoj fazi.
-Igrali smo već protiv njih u grupi i znamo da su veoma dobar tim. Pobedili smo sa 2:0, ali meč je bio izjednačen. Spremićemo se za tu utakmicu najbolje što možemo i poštovaćemo protivnika. Za njih je sigurno velika stvar pobeda protiv Nemačke – dodao je Paunović.
Utakmica Srbija – Mali igraće se u sredu 17. juna u 09,30 po srednjeevropskom vremenu, takođe u Oklendu, dok će se u drugom polufinalu sastati Senegal i Brazil.

Povezana vest:  Sporting traži novu utakmicu sa Šalkeom u Ligi šampiona