FUDBALSKA-LOPTA

Stevanović novi direktor Borca

Nekadašnji fudbaler Partizana i Sošoa Ivan Stevanović imenovan je za novog direktora Borca iz Čačka, saopšteno je danas na sajtu ovog superligaša. Stevanović je na toj funkciji nasledio Branka Terzića, a prvi saradnici biće mu generalni sekretar Miloš Ristanović i Slobodan Ilić, koji će biti zadužen za sportski sektor.
-Cilj mi je da Borac postane mezimac svih Čačana i da ljudi sa osmehom dolaze na stadion i budu uz klub. To isto očekujem i od igrača. Trudićemo se da im obezbedimo maksimalne uslove za rad, a na njima je da daju sve od sebe za naš klub. Tražim malo vremena da bi se uhodali i verujem poveli Borac u neka nova i bolja vremena – obećao je Stevanović.
Pre nekoliko meseci u Borcu je uveden Privremeni organ na čelu sa predsednikom Ljubodragom Petkovićem sa ciljem da se stabilizuje čačanski klub.
-Dosta toga je sanirano, tako da mogu reći da je Borac u mnogo boljoj situaciji. Mislim da sa optimizmom možemo gledati unapred i ja bih se zahvalio svim svojim saradnicima, a posebno Branku Terziću i Slobodanu Iliću koji su uradili dosta toga da klub opstane – rekao je Petković.
On je najavio potpisivanje sponzorskog ugovora u narednih nekoliko dana, kao i izbornu Skupštinu kluba koja će se organizovati do kraja meseca.
-Imenovali smo novog direktora kluba od koga očekujemo da unese novu energiju u klub i da svoje veliko igračko iskustvo pretoči u kvalitetno vođenje Borca. Mi smo tu da pomognome koliko možemo i da pozovemo sve ljude koji vole ‘zebre’ da stanu uz klub – dodao je Petković.
Borac je u ponedeljak počeo pripreme za novu sezonu. Na prozivci se pojavilo 28 igrača koji su pod ugovorom. U naredna tri dana trebalo bi da bude imenovan novi šef stručnog štaba, pošto je dosadašnji trener Bogić Bogicević napustio ekipu na kraju sezone.

Povezana vest:  PLEJ OF LIGE ŠAMPIONA, Zenit pobedio Okser u prvom meču