rajkovic-kzn cz kzn 24042015 017Terzić: Učinićemo sve da Rajković ostane u klubu

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je večeras da će „crveno-beli“ učiniti sve da golman Predrag Rajković ostane u klubu.
-Učinićemo sve da Rajković ostane i ove sezone. Tako će verovatno i biti. Kako sada stvari stoje mnogo je veća verovatnoća da Rajković ostane naš glavni oslonac i u narednoj sezoni nego da ide u inostranstvo. Koliko smo verovali u njega govori činjenica da smo ga prošlog leta stavili na gol bez ikakvog iskustva u seniorskoj konkurenciji, a samo šest meseci kasnije mu dodelili i kapitensku traku – rekao je Terzić medijima nakon što se pojavila vest o prodaji sjajnog golmana.
On je naglasio da je Rajković ponos Zvezde i da niko u klubu nije iznenađenje što je mladi golman dobrim partijama na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu skrenuo pažnju na sebe.
-Svesni smo da je prodaja igraca neminovnost i Zvezde i Partizana i ostalih evropskih klubova i doći ce trenutak kada će i Rajković otići iz kluba, ali je sigurno da neće otići iz kluba bez velikog transfera. Odlazak može biti odobren jedino ako dođe ponuda kojom možemo stabilizovati klub i obezbediti prihod koji nam je potreban za nova pojačanja, koja će nam garantovati osvajanje šampionske titule – poručio je Terzić.

Povezana vest:  Hidink: Čelsi želi da razgovara sa Terijem o novom ugovoru