FK Partizan i adidas

adidas predstavlja novi dres FK Partizan za sezonu 2015/2016

Uoči početka nove fudbalske sezone adidas i fudbaleri Partizana predstavljaju fanovima novi dres za nove pobede, u nedelju, 12. jula u adidas brend radnji u TC Ušće!
I ove godine fudbaleri će igrati u crno-belim i sivim dresovima, obogaćenim novim detaljima. Za utakmice na domaćem terenu rezervisana je crno bela kombinacija boja, inače najpopularnija kombinacija među navijačima, dok će na gostujućim utakmicama fudbaleri nositi sive dresove sa polo kragnom.
Partizanovi fanovi već duže vreme isčekuju ovaj trenutak što pokazuje i više stotina fotografija, koje su u poslednje 3 nedelje postavljali na društvene mreže, uz tagovanje @adidassrbija i @partizanbelgrade. Dvadeset najatraktivnijih crno-belih fotografija na temu MOJ CRNO BELI SVET, biće izloženo u adidas radnji u nedelju, a fudbaleri Partizana će izabrati 10 najinteresantnijih crno-belih utisaka i njihove autore nagraditi novim dresom!
Pored toga, za sve fanove Partizana koji u nedelju budu želeli da nabave novi dres, adidas je obezbedio 30% popusta, a svi koji dođu u 13 časova na promociju dresa imaće priliku da se druže sa fudbalerima, među kojima će biti: Valeri Božinov, Ivan Bandalovski i golman Živko Živković.

Povezana vest:  Velika prednost za Ajaks pred revanš u Lionu