logo_SP_futbal_2010_afrikaSP JUŽNA AFRIKA

Kladionice spremile kvote, Vilja najbolji, Španija osvaja Mundijal

 

Do početka svetskog prvenstva u Južnoj Africi ostalo je malo vremena. Pored navijača, medija, fudbalera, možda i prodavaca televizora početak Mundijala najviše priželjkuju kladionice širom sveta.

Naime, u kladionicama širom sveta fanovi će moći da se klade na sve, od pobednika grupa pa do najboljeg golgetera i osvajača turnira.

Povezana vest:  POJAČANJE CRVENE ZVEZDE, Reprezentativac Gane Adi stigao na Marakanu

Kladioničari su izračunali pa su i postavili kvote za klađenje za osvajača svetskog prvenstva. Na prvom mestu nalazi se Španija (4/1) sledi Brazil (9/2), Argentina i Engleska imaju kvotu 7/1 a Holanija 10/1. Reprezentacija Srbije nalazi se na 11 mestu sa kvotom 50/1, dok su poslednje dve reprezentacije sa kvotom 2000/1  Novi Zeland i Koreja.

Povezana vest:  LAV KUP SRBIJE, Izmenjena Zvezda traži utehu protiv Borca

U klađenju za najboljeg golgetera na Mundijalu na prvom mestu je David Vilja (Španija). Sledi reprezentativac Engleske Vejn Runi pa Lajonel Mesi (Argentina), Fernando Tores (Španija), Luis Fabijano (Brazil) i Kristijano Ronaldo (Portugalija). Na 41. mestu golgetera nalazi se Nikola Žigić a Milan Jovanović nalazi se na 66. mestu.