bozovic cz karpati

Božović: Kajrat zasluženo pobedio, moglo je da bude i 8:1

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović priznao je da njegov tim nije imao šanse za podvig u susretu sa predstavnikom Kazahstana, ekipom Kajrata.
Crveno-beli su danas u Almatiju izgubili rezultatom 2:1, pa su nakon poraza u prvom meču u Beogradu eliminisani već u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, brže nego ikada do sada u evropskim kvalifikacijama.
-Kajrat je bio bolji, posebno u prvom poluvremenu, kada je stvorio brojne šanse, i zasluženo je pobedio. Oni su već u Beogradu imali dobar rezultat, bili su rasterećeni i mogli su da nas pobede sa 8:2, 8:1, želim im puno sreće u nastavku takmičenja – rekao je Božović novinarima posle meča u Almatiju.
Trener crveno-belih naveo je da njegovi izabranici ponovo nisu imali rešenje za protivničkog napadača Gihua, kao i u prvom meču u Beogradu.
-On je i ovde znatno doprineo pobedi svog tima. Ipak, smatram da smo mi na dobrom putu i okrećemo se domaćem šampionatu. Pozitivno je što smo sa ozbiljnim protivnikom odigrali još jedan pripremni meč za šampionat Srbije, to će nam mnogo značiti na fizičkom planu – zaključio je Božović.
Prvi meč na domaćem terenu Crvena zvezda je izgubila od Kajrata rezultatom 2:0.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, Poznati protivnici Spartaka i OFK Beograda