reprezentacija_srbije_ekipa_marakanaPRENESI PORUKU – ISPIŠI BUDUĆNOST

 

Pošaljite Orlovima poruku pred odlazak u Južnu Afriku

 

U Nike prodavnici u šoping molu Delta City sutra u 12 časova počinje jedinstvena akcija pod nazivom Prenesi poruku – Ispiši budućnost koju je organizovala Delta Sport Grupa sa ciljem da svi građani pošalju poruku i daju  podršku našim fudbalerima pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, Smiljanić i Jojić: Rasterećeno protiv Rubina

 

Čast da prvi ispišu poruku i požele sreću fudbalerima imaće Marko Keselj košarkaš KK Crvena zvezde, Miroslav Raduljica košarkaš KK FMP i reprezentativac Srbije, Živko Gocić i Marko Avramović vaterpolisti Partrizana i reprezentacije Srbije, kao i maratonac Zoran Bursać koji će po završetku akcije trčati od šoping mola Delta City do Kovilova i lično selektoru Radomiru Antiću i kapitenu reprezentacije Dejanu Stankoviću predati knjigu sa svim porukama.

Povezana vest:  ŠPANIJA LIGA, Valensija pobednički počela sezonu

 

Pozivamo sve građane da napišu poruku i na taj način podrže naše reprezentativce pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. Budite kreativni, budite originalni. Ispišite budućnost srpskog fudbala. Autoru najbolje i najoriginalnije poruke sledi nagrada.