Promocija novog dresa FK Partizan 14

Partizan predstavio dres za narednu sezonu

Fudbalski klub Partizan predstavio je danas u Tržnom centru Ušće na Novom Beogradu dres za narednu sezonu u kojoj će crno-beli pokušati da odbrane titulu i izbore plasman u grupnu fazu Lige šampiona. 
Predstavljanju su prisustvovali bugarski internacionalaci Valeri Božinov i Ivan Bandalovski, kao i zlatni omladinci Andrija Živković, Ivan Šaponjić i Miladin Stevanović.
Novi crno-beli dres kompanije Adidas napravljen je od izuzetno lake tkanine koja omogućava lakše uklanjanje vlage i sprečava pregrevanje. U njemu će fudbaleri igrati na domaćem terenu, dok će za gostovanja koristiti sivu opremu sa polo kragnom.
Fudbaleri Partizana novi dres imaće priliku da nose u utorak na prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Dila Gori.
Na promociji novog dresa bilo je izloženo 20 najatraktivnijih crno-belih fotografija na temu „Moj crno-beli svet“. Svi autori fotografija nagrađeni su ulaznicima za naredni meč, dok su fudbaleri Partizana izabrali 10, koji su dobili dresove omiljenog kluba.

Povezana vest:  Bekam razočaran zbog prelaska Velbeka u Arsenal