milinkovic par dila ls 14072015 0012

Milinković: Prvo Metalac i Dila, posle o protivniku u 3. kolu

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da su pred njegovom ekipom dve važne utakmice, protiv Metalca i Dila Gorija, i da je još rano govoriti o trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
-Prvo treba skočiti, pa reći hop. To znači da smo sada koncentrisani na, za nas, dve veoma važne utakmice protiv Metalca i Dila Gorija. Kada ostvarimo po nas povoljan rezultat, onda ćemo se baviti eventualnim protivnikom, koji je svakako za respekt. U Partizanu rivalima uvek pristupamo sa ;puno ozbiljnosti i respekta, kao i detaljnom stručnom analizom iz svih aspekata – rekao je Milinković za sajt kluba.
Fudbaleri Partizana su u utorak pobedili Dila Gori sa 1:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš meč je na programu naredne nedelje u Gruziji.
Ukoliko eliminišu Dila Gori, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona crno-beli će igrati protiv pobednika meča u kome se sastaju slovački Trenčin i rumunska Steaua, odlučeno je danas žrebom u Nionu. U prvoj utakmici tog duela slavila je Steaua sa 2:0.
Prve utakmice 3. kola kvalifikacija igraju se 28. i 29. jula, a revanši su 4. i 5. avgusta.
Crno-beli večeras na svom stadionu dočekuju Metalac u prvom kolu Super lige Srbije.

Povezana vest:  Bez Vidića u UEFA timu godine