ofk cz bozovic i rajkovic svadja

Makismović zadovoljan realizacijom u drugom poluvremenu

Trener golmana Crvene zvezde Srđan Maksimović rekao je da je zadovoljan realizacijom njegove ekipe u drugom poluvremenu današnje utakmice sa OFK Beogradom, koju su crveno-beli dobili sa 6:2.
Fudbaleri Zvezde pobedili su danas na stadionu Obilića na Vračaru OFK Beograd sa 6:2, u utakmici prvog kola Super lige Srbije, iako su posle prvog poluvremena gubili sa 0:2.
-Imali smo problem sa realizacijom u prvom poluvremenu, nismo iskoristili šanse, a njihov prvi šut je ušao u gol, dok smo drugi pogodak primili u najnezgodnije vreme, u zaustavnom vremenu prvog poluvremena. Ali, kasnije, u drugom delu meča, sve nam se otvorilo i ulazilo je u gol sve što smo šutirali i vrlo brzo smo nadoknadili prednost OFK Beograda – rekao je Maksimović za televiziju Arenasport.
-Zadovoljan sam realizacijom u drugom poluvremenu. Godinama u našoj ligi kuburimo sa realizacijom, treba nam mnogo šansi da postignemo pogotke. Prezadovoljan sam, nadam se da ćemo tako i da nastavimo-dodao je on.
U drugom kolu, narednog vikenda, Zvezda će igrati na gostujućem terenu protiv Metalca, a OFK Beograd u Nišu protiv Radničkog.

Povezana vest:  Janković nepovređen u saobraćajnom udesu

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES