milojevic cuka - gabila006

Milojević: Respekt prema Gabali, šanse su podjednake

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je tim azerbejdžanske Gabale zaslužuje respekt i poručio da njegove izabranike očekuje drugo poluvreme, nakon što su prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope dobili u Beogradu sa 1:0.
Ekspredicija predstavnika Srbije doputovala je čarter letom u Baku, gde će sutra biti i odigrana revanš utakmica pošto domaćin zbog problema sa svojim stadionom mora da organizuje susret na „Baksel areni“, gde igra prestonička ekipa Neftčija.
-Nismo stigli da vidimo mnogo, zato što realno i nemamo vremena za bilo kakav obilazak, ali na putu od aerodroma i hotela, pa od hotela do stadiona, stekao se utisak da su grad i zemlja izuzetno lepi. Na svakom koraku se primećuje i ljubaznost naroda Azerbejdžana sa kojim srpski narod ima mnogo toga zajedničkog – izjavio je Milojević novinanrima u Bakuu.
Kada je reč o utakmici, Milojević je naveo da tim Čukaričkog očekuje „drugo poluvreme“. 
-Biće to to potpuno drugačiji meč u odnosu na onaj u Beogradu. Gabala je skup sjajnih pojedinaca koji su dobro uigrani i koje predvodi iskusan trener. U najkraćem, to je ozbiljan protivnik. Imamo respekt prema rivalu, ali smo došli ovde da odigramo jednu kvalitetu utakmicu. Učinićemo sve da prođemo u naredni krug, a šanse za tako nešto su pođednake – zaključio je Milojević.
Kapiten Igor Matić istakao je da pred timom Čukaričkog veoma teška utakmica.
-Sigurno neće biti ni slična onoj u Beogradu, gde Gabala nije odigrala loše, već smo mi bili bolji. Uprkos svemu i poštovanju prema domaćinu, imamo aktivan i dobar rezultat, pa verujem da ćemo se sutra uveče radovati prolasku u 3. kolo kvalfikacija – kazao je Matić, koji je danas proslavio 34. rođendan.
Revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Gabale i Čukaričkog igra se sutra od 18 sati po srednjeevropskom vremenu.

Povezana vest:  Zvezdu čeka kazna UEFA zbog pet žutih kartona