milojevic cuka - gabila006

Milojević: Razočaran sam, zaslužili smo više

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je razočaran porazom od Gabale i istakao da je njegov tim zaslužio više u dvomeču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa predstavnikom Azerbejdžana.
Srpski tim izgubio je danas u revanšu rezultatom 2:0, pa je eliminisan nakon što je prvi meč u Beogradu dobio sa 1:0.
-Bila je ovo otvorena utakmica, a ja sam i rekao da će za prolaz odlučivati 180 minuta igre. Želeli smo da postignemo gol koji bi utakmici dao potpuno drugačiji tok, međutim, ostvarilo se ono čega smo se pribojavali, golove smo primili mi. Ipak, kada se sagleda sve što se dešavalo u dve utakmice, smatram da smo zaslužili više od jednog postignutog gola – rekao je Milojević novinarima posle meča u Bakuu.
On je ocenio da je Gabala trijumfovala zahvaljujući individualnom kvalitetu svojih igrača, a da Čukarički nije iskoristio ukazane šanse.
-Kada ne iskoristite toliko šansi na evropskoj utakmici, onda su ovakve stvari neminovnost. Rekao sam igračima da sam ponosan kako smo se borili, sreća nam je malo okrenula le?a. Čestitam Gabali, nama jednostavno danas nije bio dan – rekao je Milojević.
Protivnik Gabale u 3. kolu kvalifikacija biće kiparski predstavnik Apolon iz Limasola.

Povezana vest:  Stanojević: Zadovoljan sam, počinjemo pripreme za derbi