partiyan pripreme

Fudbaleri Partizana otputovali za Bukurešt

Fudbaleri Partizana otputovali su danas za Bukurešt, gde će igrati prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue.“Ozbiljan je protivnik i sve što dalje idemo u kvalifikacijama biće sve ozbiljniji. Stručni štab nam je predočio sve njihove vrline i mane. Idemo tamo po dobar rezultat, ali kakav god bio rezultat revanš u Beogradu mora da se igra“, rekao je Vulićević novinarima na aerodromu Nikola Tesla.
Sutrašnja utakmica u Bukureštu će biti odigrana bez prisustva publike, pošto Steaua odrađuje kaznu zbog incidenta od prošle jeseni na meču grupne faze Lige Evrope protiv Dinama iz Kijeva.“Svi kažu da je njihov napad bolji nego odbrana, za nas će biti puno posla, ali mi igramo dobro, u dobroj smo formi… Kao što su nama navijači vetar u leđa, tako su i njima… Nijedan igrač ne voli da igra u takvom ambijentu, ali nama je najvažnije da mi prođemo dalje“, dodao je Vulićević.
Trener Partizana Zoran Milinković je na put za Bukurešt poveo 19 fudbalera: Golmani: Živko Živković, Filip Kljajić. Odbrambei igrači: Fabrisio Dornelas, Nemanja Petrović, Miroslav Vulićević, Lazar Ćirković, Gregor Balažic, Mirosalav Bogosavac. Vezni igrači: Saša Ilić, Nikola Trujić, Marko Jevtović, Stefan Babović, Darko Brašanac, Nikola Ninković, Andrija Živković, Saša Lukić. Napad: Valeri Božinov, Ivan Šaponjić, Abubakar Umaru.
Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Steaue igra se sutra od 20.30 u Bukureštu. Revanš meč je na programu za nedelju dana u Beogradu.

Povezana vest:  Mladi srpski reprezentativac Stevanović potpisao za Verder