zagorcic vojvodina

Zagorčić: Na Sampdoriju sa respektom, ali bez straha

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je danas da Novosađani u kvalifikacione duele za Ligu Evrope sa italijanskom Sampdorijom ulazi sa respektom, ali bez straha.
Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da je Samdorija favorit, ali da se Vojvodina neće unapred predati, već da će se boriti da ostvari što povoljniji rezultat, u prvom meču.
-Igrači su svesni kakav protivnik ih očekuje i spremni su za taj izazov. Zbog ovakvih utakmica treniramo i bavimo se fudbalom, Sampdorija je odlična ekipa sa četiri-pet vrhunskih igrača i to je prava prilika za moje fudbalere da pokažu koliko vrede – istakao je Zagorčić.
Na pitanje šta podrazumeva pod povoljnim rezultatom trener fudbalera Vojvodine je kazao da je to i nerešen ishod sa postignutim golom.
Kapiten Vojvodine Nino Pekarić se oporavio od povrede i trebalo bi da zauzme svoje mesto u poslednjoj liniji odbrane.
On je na konferenciji za novinare kratko rekao da dvomeč sa Sampdorijom predstavlja veliki izazov za njega i njegove saigrače i da je siguran da će svi dati svoj maksimum kako bi dobro odgovorili na taj izazov i na pravi način reprezentovali klub i srpski fudbal.
Sampdorija će u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope dočekati novosadsku Vojvodinu na stadionu „Olimpiko“ u Torinu, jer se stadion u Đenovi renovira.
Ekspedicija Vojvodine u Torino putuje sutra u 10.30 sati sa aerodroma „Nikola Tesla“, trener Zagorčić na put vodi 20 fudbalera, a trening na „Olimpiku“ zakazan je za 19.30 sati.
Utakmica između Sampdorije i Vojvodine igra se u četvrtak od 21 sat.

Povezana vest:  Terzić: Rezultati koje postižemo su izvanredni, ali napravićemo dodatni iskorak